Bioseplus

-MER ÄN EN HEMSIDA!

 

Bio.sePLUS är en efterlängtad tjänst för biografer som har kassasystemet Veezi. Tjänsten innehåller bland annat en helt automatiserad hemsida, digital signage och administrativa verktyg för att hantera personal och medlemmar i biografföreningen, bemanning på biografen, hålla koll på DCP:er och KDM:er med mera

Tjänsten består av tre moduler som kan användas fristående eller tillsammans.

 

Modul 1: Hemsida

Med Bio.sePLUS hemside-modul kan er biograf enkelt sätta upp en hemsida med automatisk hämtning av föreställningskalendarium och filminformation från Bio.se. Hemsidan kan skräddarsys efter era behov med era färger, logotyp och det innehåll ni önskar.

 

Modul 2: Signage

 

Bio.sePLUS innehåller även färdiga signage-moduler för digitala informationsskyltar. Visa självuppdaterande affisch- och kalendariebildspel i exempelvis foajé och skyltfönster!

 

Modul 3: Administrativa verktyg

Den tredje modulen i Bio.sePLUS består av filmhanteringsverktyg, GDPR-kompatibelt medlemsregister, medlemsforum, dokumentdelning, schemaverktyg med mera.

 

Spara tid utan att tumma på er hemsidas utseende och kvalitet!

Lägger ni många timmar varje vecka/månad på att uppdatera er hemsida?
Har ni en äldre hemsida med begränsade funktioner?
Söker ni en modern, användarvänlig och snygg hemsida som är enkel att sköta och alltid är uppdaterad med er aktuella verksamhet och visningar?

info@biografcentralen.se

Copyright Biografcentralen © 2021